Business Consultant

Denmark – Copenhagen

 

Vil du være med til at drive nogle af landets mest spændende app-projekter og have en daglig dialog med store internationale kunder om deres digitale udviklingsmuligheder?

Hvis ja, er DU måske vores nye Business Consultant.

Jobbet

Dit primære ansvarsområde bliver at rådgive vores kunder om mobile løsninger og styre disse sikkert i havn. Du vil få ansvar for projekterne fra start til slut og du kommer til at arbejde sammen med de bedste tekniske ressourcer inden for mobilløsninger.

Det går hurtigt i BridgeIT, og der er mange muligheder for både faglig men også personlig udvikling. Vi trives med ”frihed under ansvar”, hvorfor ethvert initiativ vil blive værdsat og du vil få støtte hele vejen til at gennemføre gode ideer.

Du besidder disse personlige egenskaber:

– Kundeorienteret
– Proaktiv
– Fleksibel
– Struktureret
– Teamspiller
– Og så elsker du at blive udfordret og lære nyt

I BridgeIT er projektledelsen delt imellem to funktioner: en Business Consultant og en Technical Project Manager. I arbejder tæt sammen for at sikre et godt projektresultat og en god kundeoplevelse. I rollen som Business Consultant er det dig, der har ansvaret for at opsamle kundens ønsker.  Du skal kunne rådgive og inspirere vores kunder inden for de muligheder vores digitale løsninger rummer, samt sikre den gode dialog både under og efter projektet, når app’en modnes, videreudvikles eller opdateres. Herudover får du ansvaret for – i tæt samarbejde med din projektleder-kollega – at lede projektet fra A-Z. Du vil få kendskab til klassiske projektledelsesværktøjer, som bliver dine daglige arbejdsredskaber til at kontrollere processen.

Da vi er en virksomhed med medarbejdere fra mange forskellige nationaliteter – også på det danske kontor – er det vigtigt, at du begår dig godt på engelsk, som er vores virksomhedssprog.

Vi tilbyder dig

Et job i en spændende virksomhed, der er i rivende udvikling, og en forretning, der er gearet til at gøre dig dygtigere. Vi er ambitiøse, innovative og kundefokuserede og du bliver en del af et team af medarbejdere i et uformelt arbejdsmiljø, som laver løsninger, der er kritiske for vores kunders forretning. Hver dag kommer du til at arbejde sammen med kolleger, som du kan sparre med, spørge til råds og lære af.

Du kan se frem til attraktive medarbejderforhold med bl.a. en fantastisk spiseordning og et køleskab, der er fyldt op med vand, sodavand og frugt.

BridgeIT

I Danmark er vi en af de førende leverandører af mobile løsninger, med globale ambitioner. Vi har medarbejdere placeret i Danmark, Rumænien og USA. Vi både rådgiver om og udvikler digitale løsninger – løsninger som skaber værdi for vores kunder. Læs mere på www.bridgeit.dk.

Vi har til huse på Kigkurren 8D på Islands Brygge, i store lyse lokaler på 2. sal, med en dejlig atmosfære.

Why BridgeIT

I like what we’re doing and the variety of apps we provide. Working with talented people and witnessing their creations that will go out into the world for others to use is very exciting.

Anne Bjergstad

Project Manager

Kontakt os

Vil du søge stillingen eller har du uddybende spørgsmål, så kontakt os på: jobs@bridgeit.dk

Want to know more?

CONTACT US