MAN Connected

I samarbejde med MAN Diesel & Turbo har vi udviklet en mobil løsning kaldet MAN Connected. MAN Connected er en intern medarbejder app, der giver medarbejdere over hele verden mulighed for at blive opdateret med relevant information om virksomheden. Når som helst og hvor som helst.

 

På vej mod en digital arbejdsplads

MAN Diesel & Turbo er igang med at implementere den digitale verden på arbejdspladsen, og har startet deres mobilitetsrejse ved at styrke deres medarbejderes adgang til information. Medarbejdere deltager i denne nødvendige digitale transformation ved at engagere sig og omfavne denne digitale rejse.

Client: MAN Diesel & Turbo SE
Platform: iOS/Windows10
Released: 2016
Countries: Worldwide

 

Involvering af medarbejdere i den digitale transformation

Mobilapp-løsningen, MAN Connected, engagerer medarbejdere ved at tilbyde dem en platform, der indeholder feeds fra alle MAN Diesel & Turbo´s sociale mediekanaler, samt officielle virksomhedsnyheder og pressemeddelelser, som brugere kan dele med deres netværk.

App’en gør det muligt for MAN Diesel & Turbo medarbejdere at få adgang til relevante oplysninger såsom rejsesikkerhed. Denne funktion hjælper dem, der rejser til fjerntliggende steder, til at føle sig sikre ved at tilbyde øjeblikkelig hjælp, hvis det er nødvendigt. Appen giver også bekvemmelighed ved at tilbyde en telefonbog-funktion, som indeholder hver medarbejder, der arbejder hos MAN Diesel & Turbo over hele verden.

App-indholdet findes på 4 sprog og er tilgængelig på verdensplan!

Fordelene ved mobilitet i virksomheden

Efterspørgslen efter corporate apps til internt brug er stigende, og MAN Connected er en af mange apps, som vi har udviklet til store virksomheder. Er du interesseret i, hvordan en corporate app kan hjælpe din virksomhed? Læs mere om vores EmpAct-løsning for mere information.