Ideas@ISS

Innovative idéer

Medarbejderne er nøglen til success! For at understøtte dette har vi udviklet en app, der involverer medarbejderne og fremmer innovativ idéudvikling på tværs af virksomhedens afdelinger. Ideas@ISS er udviklet i tæt samarbejde med en af verdens førende Facility service virksomheder, ISS og deres Innovations Lab, ISS Corporate Garage.

Verden er i konstant forandring. Og for at man som virksomheder kan være på forkant med udviklingen, er man nødt til at gøre sine medarbejdere handlekraftige. Dette er baggrunden for at ISS etablerede  ‘Corporate Garage‘. Dette innovative og banebrydende projekt handler om, at indsamle gode idéer, sprede inspiration på tværs af virksomheden og føre medarbejdernes kreative idéer ud i livet. Ideas@ISS app’en fungerer som ISS Corporate Garages’ digitale platform til indsamling og validering af de idéer, der kommer ind fra medarbejdere over hele verden.

Kunde: ISS World

Platform: iOS/Android

Udgivelsesår: 2016

Lande: Worldwide

 

Gamification understøtter motivation og engagement

Med ideas@ISS platformen kan medarbejdere arbejde sammen om idéudvikling på tværs af afdelinger. Medarbejderen kan dele egne idéer og give feedback i form af kommentarer og likes på andres idéer. Levels anvendes til at visualisere og motivere medarbejderne til at aktiv bidrage til idéfællesskabet. Et quiz spil, hvor medarbejderne kan udfordre hinanden i viden om innovation, understøtter læring på en underholdende og engagerende måde. Med ideas@ISS app’en får ISS medarbejderne også adgang til artikler om innovation samt globale nyheder fra ISS.