Scholl – Every Step Counts

I tæt samarbejde med Scholl, har vi udviklet appen “Every Step Counts”. Appen sigter efter at gøre folk sundere ved at opmuntre dem til at gå flere skridt hver dag, hvis de kan donere deres skridt til velgørenhed. Sammen med Røde Kors, donerer Scholl et måltid til dem i nød, hver gang appen registrerer at du har gået 10.000 skridt.

Hvad er formålet?

Når du går 10.000 skridt om dagen, støtter du ikke kun et godt formål, du støtter også dig selv. Studier viser at, hvis du øger din daglige motion med blot 20 minutters gang per dag, så kan du reducere din risiko for type 2 diabetes, sænke dit blodtryk og reducere risikoen for at få kræft. Så jo mere du går, jo bedre er det for alle!

 

Kunde: Scholl
Platform: iOS og Android
Released: 2018
Lande: Danmark, Norge, Sverige & Finland

Hvordan virker den?

Appen er integreret med Health-Kit på iOS og GoogleFit på Android, der er de underliggende skridttællere for hvert operativsystem. Derudover er appen integreret med Facebook, så man kan logge på og finde sine venner.

Appen har en gruppefunktion så du kan slå dig sammen med dine venner og donere endnu mere til velgørenhed. Den holder statistik over din fremgang, så du uge for uge kan følge med i hvor meget du forbedrer dine mål. Den viser også din status sammenlignet med det land du tilmelder dig (Norge, Finland, Sverige eller Danmark) – så du kan se om du ligger i toppen af donationsklassen.

 

Succesfuld lancering

Appen er sat I verden som en kampagne-app, der på sigt skal øge kendskab til Scholls brand, samt en sundere hverdag med sunde fødder.

Den blev oprindeligt lanceret i Skandinavien og i løbet af den første måned nåede den ud til 30.000+ brugere, der tilsammen har doneret 100.000+ måltider.

Da kampagnen allerede har vist sig at være en stor succes i Skandinavien, ønsker Scholl at udbrede konceptet til andre lande. De første lande der får lov at komme med på bølgen er Tyskland og England.

 

Prøv den selv

Prøv “Every Step Counts” appen selv – du kan hente den til iOS i App Store her eller til Android i Google Play her.

Vi ønsker jer alle en glædelig gåtur.

Læs mere på Scholl’s hjemmeside her eller på Røde Kors’ hjemmeside her.

Om Scholl

Scholl er en fodtøjs- og fodplejeproducent, der drives af Reckitt Benckiser i Norden. Scholl blev grundlagt af Dr. William Mathias Scholl, som ønskede at forstå fødderne og deres funktion i forhold til kroppen. I dag har Scholl over 100 års erfaring inden for dette ekspertiseområde. Hvis du vide mere om Scholl, kan du besøge deres hjemmeside her.