Det er lykkedes BridgeIT at indgå en aftale med Lockheed Martin om levering af en mobil løsning til servicering af Sikorsky helikoptere. Lockheed Martin er, med sine +100.000 ansatte og en omsætning på over DKK 300 mia., verdens største leverandør i forsvarsindustrien. Aftalen vil have karakter af et flerårigt samarbejde, hvor den pågældende løsning skal udbredes til andre produktområder, men også flere mobile løsninger skal udvikles.

Det er utraditionelt for Lockheed Martin at vælge en mindre leverandør som BridgeIT, og dette til en forretningskritisk applikation, men det er ikke desto mindre gået hen og blevet en realitet nu.
Dette er det helt klare bevis på, at det godt kan lade sig gøre for mindre danske virksomheder at komme i spil, når der skal indgås samhandelsaftaler med store tunge amerikanske selskaber.