MinVej app’en hjælper med at reducere fraværsprocent til terapi møder med 35%

Tirsdag d. 31. Maj 2016 skrev DR.dk om de gode erfaringer Ballerup Kommune har haft med MinVej app’en. På grund af de gode erfaringer, skal app’en nu udbredes til resten af kommunens unge, der er I terapi. App’en var tested på en gruppe unge, og resultaterne viste at fraværsprocent er gået fra over 50% I terapien til 15%.

Mette Pedersen som arbejder som projektleder hos Ballerup Kommune siger:
–    App’en gør det nemmere for borgeren at have hjælp til selvhjælp de 23 timer i døgnet, hvor vi ikke er i kontakt med dem

Ballerup kommune indførte MinVej løsningen i 2015, hvor kommunen tilbød deres psykisk sårbare borgere muligheden for at anvende MinVej app’en. MinVej app’en er et individuelt recovery understøttende værktøj, der fungerer som rammen for inddragelsen af psykisk sårbare eller sindslidende i deres egen behandling.

Vi er meget stolte over at vi er en del af projektet, som hjælper de unge med at få det bedre.

Læs artiklen om MinVej her: Psykisk syge unge får hjælp fra app – DR.dk

 

MinVej app’en hjælper med at reducere fraværsprocent til terapi møder med 35%

Tirsdag d. 31. Maj 2016 skrev DR.dk om de gode erfaringer Ballerup Kommune har haft med MinVej app’en. På grund af de gode erfaringer, skal app’en nu udbredes til resten af kommunens unge, der er I terapi. App’en var tested på en gruppe unge, og resultaterne viste at fraværsprocent er gået fra over 50% I terapien til 15%.

Mette Pedersen som arbejder som projektleder hos Ballerup Kommune siger:
–    App’en gør det nemmere for borgeren at have hjælp til selvhjælp de 23 timer i døgnet, hvor vi ikke er i kontakt med dem

Ballerup kommune indførte MinVej løsningen i 2015, hvor kommunen tilbød deres psykisk sårbare borgere muligheden for at anvende MinVej app’en. MinVej app’en er et individuelt recovery understøttende værktøj, der fungerer som rammen for inddragelsen af psykisk sårbare eller sindslidende i deres egen behandling.

Vi er meget stolte over at vi er en del af projektet, som hjælper de unge med at få det bedre.

Læs artiklen om MinVej her: Psykisk syge unge får hjælp fra app – DR.dk