App’en giver unge mulighed for at holde deres socialrådgivere informeret om deres trivsel og liv, så de kan hjælpe rettidigt.

 

App’en ’MinRådgiver’s overordnede mål er, at hjælpe med at bygge bro mellem udsatte unge trivsel og deres socialrådgiver, for derigennem at øge dennes muligheder for at hjælpe rettidigt. MinRådgiver løsningen er inspireret af practice-based evidence, teorier om ungdom samt teorier om selvregulering.

De unge kan blandt andet monitorere egen adfærd og  velbefindende og sørge for, at ens socialrådgiver er løbende orienteret, om hvordan det går. Socialrådgiveren får derigennem et redskab interventionsstøtte og kan bedre forberede samtaler.

Funktionalitet og brugergrænseflade er udviklet i tæt samarbejde med både de unge og socialrådgivere fra Greve, Ballerup og Gladsaxes kommune. Applikationen bliver i øjeblikket testet af disse kommuner.

MinRådgiver er udviklet i samarbejde med Professionshøjskolen Metropol og er støttet af Trygfonden.

Læs mere om MinRådgiver