‘minvej’ appen omtales som en unik løsning i ’Hjernekassen’

 

Vi har i samarbejde med Københavns Kommune udviklet ’MinVej’ med et brugercenteret fokus. Den 14. april blev ’minvej’ løsningen præsenteret i radioprogrammet Hjernekassen på P1, hvor Peter-Lund Madsen havde besøg af bruger og brugerkonsulent Cecilie Rosenlund, der selv lider af en psykisk sygdom.

Hun understreger at det, der adskiller ‘minvej’ fra lignende løsninger netop er, at brugeren er bragt fuldstændig i centrum, fordi den er udviklet i tæt samarbejde med brugerne selv.

Dette brugerfokus, understreger Cecilie Rosenlund, er unikt og adskiller ’minvej’ løsningen fra andre lignende løsninger, der typisk er udviklet af behandlerne eller kommunerne uden egentlig inddragelse brugeren. Fordi ’minvej’ indeholder relevante værktøjer identificeret af brugerne og fordi løsningen er fleksibel og tillader den enkelte bruger at tilpasse de enkelte funktionerne i appen, øger løsningen brugernes ejerskab fornemmelse og motiverer dem til aktivt at deltage i recovery processen.

Mere information

Hør hele indslaget her (starter 43 min. Inde): https://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/hjernekassen-pa-p1-49#!/